Vereniging van eigenaren

Het park

Opgelet, dit wordt geopend in een nieuw venster. PDFAfdrukkenE-mail

Een rustige omgeving, een park met vertier voor jong en oud en comfortabele villa's zijn de kenmerken van Villapark Várgesztes.
Dit villapark, dat in 1996 is gebouwd op Nederlands initiatief, is uniek in Hongarije. De ruime villa's zijn geheel aangepast aan de wensen van het kritische West-Europese publiek.
Het park beschikt over een breed faciliteitenaanbod.
Kinderen hebben er de tijd van hun leven.
U treft op Villapark Vargesztes onder meer een subtropisch overdekt zwembad, een tweetal openlucht zwembaden met glijbanen en een kinderbadje, horecafaciliteiten en diverse sportvelden aan. Bovendien is er in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud.

Het park ligt in een groene, glooiende omgeving met veel bossen, heuvels, meertjes, middeleeuwse gebouwen en verstilde dorpjes.

Dit park heeft werkelijk alle ingrediënten in huis voor een heerlijke (familie)vakantie!

Niet alleen het park, maar ook de omgeving van dit park biedt voor ieder wat wils.
Wandelen en genieten van prachtige vergezichten in een afwisselend landschap behoren tot de mogelijkheden, maar ook voor ruiters is Hongarije een paradijs.
De sportvisser komt ruimschoots aan zijn trekken, want vlakbij het park zijn talloze meertjes en karpervijvers.
In Tata, op 20 kilometer afstand van het park, ligt een 18-holes golfbaan. Ook onervaren golfers kunnen hier terecht voor het volgen van golflessen.
In de buurt van Villapark Vargesztes zijn vele pittoreske en gezellige dorpjes, interessante kerken, kloosters, kastelen en burchten.
De indrukwekkende stad Boedapest is op slechts 70 kilometer afstand van het park gelegen. Een bezoek aan deze stad mag tijdens uw verblijf dan ook eigenlijk niet ontbreken en maakt uw vakantie compleet!